Discussion forum about PANORAMIC language

Mac, Windows & Android application development with PANORAMIC language
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Latest topics
» Hello world.
by Mon Jun 19, 2017 1:37 am

» Biomorphes de PICKOVER
by Sun Jun 18, 2017 2:33 am

» In less than 10 lines of code
by Fri Jun 16, 2017 5:03 am

» Effect Dopler
by Fri Jun 16, 2017 3:29 am

» SuperEllipse
by Wed Jun 14, 2017 4:01 am

» Plants
by Wed Jun 14, 2017 3:38 am

» Mira's attractor
by Wed Jun 14, 2017 3:30 am

» Triangle of Sierpinski
by Wed Jun 14, 2017 3:22 am

» Esthétique polaire
by Wed Jun 14, 2017 3:16 am

» Butterfly effect : Lorenz equations
by Wed Jun 14, 2017 3:08 am

» Collision detection
by Tue Jun 13, 2017 5:09 am

» The Bees Laline Paull Epub Books
by Mon Oct 10, 2016 8:58 pm

» PANORAMIC for Mac OSX 10 is available
by Tue Aug 09, 2016 6:08 pm

» ide
by Sat Jul 16, 2016 12:27 am

» Can I change the program icon/logo in my application ?
by Thu Jul 07, 2016 3:32 am

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 A answer to "Bug in launching Panoramic" (from French forum)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
PDX



Number of posts : 8
Registration date : 2011-04-16

PostSubject: A answer to "Bug in launching Panoramic" (from French forum)   Tue Jun 21, 2011 5:52 am

Hello,
Please excuse my posting this here, as it has to do with a posting on the French forum,
if you think this can help KeV I would appreciate it if you fine people would get a translation to him.

On May 03-2011, KeV sent in a post named "Bug in launching Panoramic" after reading this and other posts I thought "could it be something in a browser? " (Firefox ,IE, etc) that was causing the problem -- so I
#1 Started Panoramic the editor and then closed it. then I started the IDE and it worked like always. I then closed it.
#2 Started Firefox and then minimized it to the tray
#3 Started the editor it worked. I then closed it. (the first time)
#4 Started the IDE it would not start. I had to use the task manager to close it.
#5 Started the editor, the splash screen worked, but the Program would not run.
#6 Closed Firefox and restarted my computer.
#7 Started the editor it works again. Closed it and started the IDE and it works too.

I wonder if having your browser running in the background causes the problem and if closing it might help remove that problem.

I am running
OS = Vista Home
Panoramic editor v 0.9.20 or v 0.9.21
IDE Jan 3, 2011

The IDE always gives me a little trouble starting but after a little bit of clicking it works great.
I often have two or more of the editors running at one time. I check my code between versions this way.
Good luck,
PDX
Back to top Go down
View user profile
jean_debord



Number of posts : 19
Registration date : 2010-08-08

PostSubject: Re: A answer to "Bug in launching Panoramic" (from French forum)   Wed Jun 22, 2011 11:58 am

Hello PDX,

Thanks for your message. I have translated it and forwarded to the french forum here:

http://panoramic.free-boards.net/t1550p15-bug-au-lancement-de-panoramic#13730

I have not yet tested your procedure myself. Last time I checked the IDE I had no more problems.
Back to top Go down
View user profile
PDX



Number of posts : 8
Registration date : 2011-04-16

PostSubject: Thank You   Tue Jun 28, 2011 12:26 am

Hello,
Thank you Jean_Debord for your help. I must apologize for my late reply.
PDX
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: A answer to "Bug in launching Panoramic" (from French forum)   

Back to top Go down
 
A answer to "Bug in launching Panoramic" (from French forum)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Discussion forum about PANORAMIC language :: Panoramic for Windows :: Help?-
Jump to: